AKTUELNO

Nije joj ostala dužna!

Ovih dana tema koja privlači veliku pažnju domaće javnosti jeste estradni rat između pevačice Katarine Grujić i njene mlađe koleginice Lune Đogani, koja je nedavno uplovila u muzičke vode pesmom ''Deveti krug''. Katarina je žestoko prozvala Lunu kada je izjavila da je ne smatra koleginicom, kao i da joj smeta kada je svstavaju u isti koš sa, kako ona kaže, ''rijaliti pevačima''.

- Ne može neko da se predstavlja kao pevačica kada to nije. Ne mogu da budem sa rijaliti pevačem u istom košu i ne mogu da dajem priznanje nekome ko izađe na binu i peva dva sata na plejbek sa laptopom. To nisu pevači! Kada budu imali bend i snimali ozbiljne pesme, tada mogu da budu u mom rangu, a do tada neka se ne blamiraju. Du*e im je zinulo za novac i za slavu, ali od toga se ne živi, niti će oni opstati u ovom poslu dugo - izjavila je Katarina Grujić, na šta je Luna odgovorila da nikome ne radi promocije, te zbog toga nije želela da ulazi u dalji konflikt sa pevačicom.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Katarinu smo pitali šta ima da kaže o ovakvom Luninom odgovoru, a ona joj nije ostala dužna, te ju je još jednom žestoko potkačila.

Foto: Pink.rs/R.L

PROČITAJTE JOŠ: 'BILO MI JE TEŠKO...' Luna progovorila o Anabelinom razvodu, pa Kaći Grujić nikad brutalnije uzvratila na prozivke

Video pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Katarina Grujić

#Luna Đogani

'