AKTUELNO

Zadrugari posmatrali sa strane, umešala se i Tara Simov!

Zadrugari su se nakon uvežbavanja koreografija za himne, vratili svojim dnevnim aktivnostima. Grupica zadrugara odvojila se na garnituri u dnevnoj sobi, a onda je nastala neočekivana svađa. Milica Kemez i Mateja Matijević su pričali o horoskopu, a kada je Matijević otkrio Milici datum svog rođenja, ona mu je rekla da je tada rođen i njen bivši dečko. Mateja je zatim rekao Milici da je i Zoki Šumadinac rođen na taj datum, a Kemezova je prokomentarisala da je onda to sigurno razlog zbog kojeg je nervira.

Foto: TvPink Printscreen

Tu je odmah nastao verbalni sukob između Milice i Zokija, a Šumadinac je zamerio Kemezovoj što prethodne noći rekla za njega da ju je omađijao. Ona je objasnila da je to šala, i da se u Beloj kući govore i mnogo teže reči, kao kada se devojke optužuju da su prostitutke.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Onda su pale teške reči između njih, a Milica je govorila Zokiju da treba sramota da ga bude. U svađu se umešala i Tara Simov, koja se ranije tokom dana posvađala sa Zokijem tokom uvežbavanja koreografija, kada ju je on i opsovao. Svađa se nastavila, a zadrugari su posmatrali sa strane i dobacivali s vremena na vreme.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Milica Kemez

#Tara Simov

#Zoki Šumadinac

'