AKTUELNO

Lepa manekenka je nasmejala sve u emisiji ''Magazin In''.

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković predstojećeg subotnjeg popodneva o aktuelnim temama koje intrigiraju domaću javnost razgovaraće sa: zvezdom rijalitija "Zadruga" i popularnim pevačem Slobom Radanovićem, manekenkom Danijelom Dimitrovskom, pevačicom Mirom Škorić, glumcem Draganom Marinkovićem Macom i književnicom Isidorom Bjelicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Danijela uživa u dugogodišnjem braku sa poznatim voditeljem TV Pink, Ognjenom Amidžićem, iz kojeg imaju sina Mateju, a važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene. Danijela je sada u emisiji ''Magazin In'' otkrila šta često govori svom suprugu.

- Ja mu uvek kažem: ''Ognjene, upala ti kašika u med što si mene oženio''. Uvek mu to kažem - rekla je Danijela u emisiji ''Magazin In'' i nasmejala sve u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: I DALJE MISLI NA STARU LJUBAV! Edita Aradinović progovorila o bivšem, pa priznala: TO NIJE ZAVRŠENO KAKO VALJA!

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Magazin In" koja je na programu televizije Pink u subotu 5. oktorba u 17 časova.

Autor: Pink.rs

#Danijela Dimitrovska

#Magazin In

'