AKTUELNO

Uživao je na snimanju.

Prva epizoda serije "Crveni mesec" emitovana je ove večeri na televiziji Pink, a veliki pažnju privukao je mladi glumac Ivan Zablaćanski, sin čuvenog nastradalog glumca Milenka Zablaćanskog.

Foto: Printscreen YouTube/Jovan Jovanović, TvPink Printscreen

Ivanov posao u ovoj seriji, koja se odvija u periodu od 1912. do 1915. godine u Kraljevini Srbiji, jeste da nam prenese lik jednog od pomoćnika čuvenog oficira i obaveštajca Dragutina Dimitrijevića Apisa.

PROČITAJTE: PROSLAVA JE TRAJALA DO ZORE! Sandra Obradović se porodila pre dva dana, a da vidite kakva je fešta napravljena povodom dolaska naslednika na svet! OVI PEVAČI SU DIGLI SVE NA NOGE!

Foto: Pink.rs/Milica Đ

Za svog direktnog partnera, Slavišu Čurovića koji tumači Apisa, sa kojim je već sarađivao, Ivan ima samo reči hvale, tvrdeći da je odličan partner i da na setu drži sve konce u svojim rukama, pa može uvek da se osloni na njega. A Ivan Zablaćanski je tokom serije upoznao svoju ljubav - jahanje.

PROČITAJTE: VOLELA BI DA SE PONOVO UDA I RODI JOŠ DECE! Ana Sević priznala da ovakvu ljubav do sad nije imala, pa otkrila da li OVO ZAMERA svom dečku! (FOTO)

Pink.rs

#Crveni mesec

#Ivan Zablaćanski

#Milenko Zablaćanski

'