AKTUELNO

Nije štedeo reči!

Na predlog Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola, sa kojim čeka dete, pristao je na poligrafsko ispitivanje, čije su rezultate sinoć mogli da vide zadrugari, ali i gledaoci u emisiji "Trenutak istine sa Zolom". Svi su saznali za njegove laži, a zbog toga je u Beloj kući nastala opšta pometnja i ozbiljna rasprava.

Foto: TvPink Printscreen

Javnost je propratila sve ono što je Zola izjavljivao i samim tim mogla da donese zaključak o tome da li je on zaslužio da ostane pored Miljane ili ne, a ni cimeri nisu ostali ravnodušni kada su shvatili da je Lazar priznao da pored Miljane ne vidi budućnost i da je slagao za novac koji je navodno tražio zbog žene njegovog prijatelja koja je navodno bolesna, što se ispostavilo kao laž.

Marija Kulić je do kraja ostala dosledna svojim tvrdnjama da Zola nije za nju, a mi smo odmah kontaktirali Sinišu Kulića, Miljaninog oca, koji je bez dlake na jeziku otkrio šta posle svega misli o njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Svima je poznato da je Miljana neplanirano ostala u drugom stanju sa njim i za to saznala tek kada je ušla u "Zadrugu 3", a njen otac tvrdi da ona ne treba da rodi dete i za to naveo dobro poznate razloge.

K.Ristić

#Siniša Kulić

'