AKTUELNO

Porodica je, kako je istakla, bila i ostala na prvom mestu.

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović bila je, kao i uvek, raspoložena za razgovor pred kamerama emisije "Ekskluzivno" kojoj je priznala da nije ljubitelj noćnih izlazaka, ali da rođendansku proslavu svoje dugogodišnje prijateljice Marijane Mateus nije mogla da propusti.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja ne volim da izlazim. Nekako, moja profesija je usko vezana za provod - ako tako gledamo, ja se sjajno provodim svakog vikenda... Ali, da sad nešto privatno izlazim u grad, nešto ne volim. Više volim da to bude u krugu prijatelja, u nekom intimnijem krugu jer sam privatno, što je i normalno, opuštenija i mogu da se potpuno prepustim prijateljima, priči... Ne volim neke gradske izlaske - priznala je pevačica, koja radi punom parom, a odmor će uslediti tek početkom naredne godine.

- Posle Nove godine, kada završim sa prvim delom koncerata, onda ide ta neka pauza u januaru i februaru, tako da ću tad isplanirati svoj odmor.

Porodica je na prvom mestu

Cecina deca sve su uspešnija u profesijama koje su odabrali - i dok Veljko niže pobede na bokserskim mečevima širom regiona, lepa Anastasija objavila je dva mega hita i temeljno radi na svojoj muzičkoj karijeri. Pre nekoliko meseci iselila se iz porodične vile u Ljutice Bogdana, a uprkos tome što i ona i Veljko imaju mnoštvo profesionalnih obaveza, porodicu ne zapostavljaju.

Foto: Pink.rs, e-stock, Pink.rs/S.Kojić

- Viđamo se, taman posla. Porodica je uvek na prvom mestu, ispred i iznad svega - s osmehom na licu poručila je Ceca.

Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

'