AKTUELNO

Nova ljubav.

Elena Karaman Karić, dizajnerka nameštaja i ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, već neko vreme navodno uživa u romansi sa umetničkim fotografom Dušanom Reljinom, dok pokušava da se sa suprugom, biznismenom Jugoslavom Karićem dogovori oko što bezbolnijeg razvoda.

Foto: Instagram

Naime, par koji je 14 godina u braku i ima dvanaestogodišnjeg sina Simona, navodno je odlučio da se razvede. Prema navodima ljudi iz njihovog najbližeg okruženja, velika ljubav se ugasila, a razlike i nerazumevanje isplivali su na površinu. Već neko vreme ne žive zajedno, a Elena je, kako se navodi, angažovala i advokata.

Pre nego što je otputovala u Peru, suprugu je, navodno, predložila sporazumni razvod, a tom prilikom zatražila je da njoj pripadnu kuća i imanje na Kosmaju. Karić je to, međutim, odbio. Takav vid podele imovine nimalo mu se nije dopao jer je u farmu organske hrane, koja se prostire gotovo čitavim imanjem, uložio veliki kapital. Da nasuprot tome nije ogorčen i ljut govori šaljiva izjava koju je nedavno dao za medije.

Za razliku od Jugoslava koji rado komunicira s medijima, Elenu odavno ne zanimaju novinski članci. Pre njega bila je u bračnoj zajednici s biznismenom Andrijom Draškovićem, s kojim je dobila sina Matiju, a par godina kasnije uplovila je u brak s fudbalerom Predragom Mijatovićem kojem je rodila Luku i Andreju. Sve njene veze bile su burne, a samim tim i medijski vrlo ispraćene, međutim, Elena nikada nije marila za komentare.

Foto: Andrej Nihil

Ni ovog puta nije ništa drugačije. Dok se po gradskim kuloarima raspreda o krahu njenog trećeg braka, ona uživa u jogi i ezoterizmu, na egzotičnoj destinaciji.

Osim brojnih nesuglasica, između nje i supruga navodno se isprečio i fotograf Dušan Reljin, koji već godinu i po dana prema Eleni gaji jake emocije. Budući da se od njega ne razdvaja i da je s njim nedavno otputovala u Južnu Ameriku, veruje se da su emocije uzvraćene. To, međutim, nije njihovo prvo zajedničko putovanje, često su viđani kako po inostranstvu obilaze svetske galerije, a posebnu pažnju posvećuju izložbama Marine Abramović.

Dizajnerka nameštaja bila je toliko slobodna da se s Reljinom zajedno pojavi na jednom gradskom modnom događaju, dok bliski prijatelji tvrde da je pored njega konačno progledala.

Međutim, izgleda da ipak nije krenula dalje jer je na svom Instagram nalogu u storiju objavila fotografiju sa suprugom Jugoslavom i okružila ih sa crvenim srcem.

Foto: Printscreen Instagram/elena.karamankaric

Autor: Pink.rs

#Elena Karaman Karić

'