AKTUELNO

Ona će predstavljati našu zemlju na prestižnom svetskom izboru.

Izbor za Mis Srbije 2019. godine održan je u Kombank dvorani. Ove godine na spisku takmičarki našla se 21 lepotica koje su se u svom najlepšem svetlu predstavile publici.

Foto: TV Pink Printscreen

Predsednica žirija i ove godine je Vesna de Vinča, a pred žirijem bio je veoma težak zadatak, međutim odluke su donete! Za ''Mis šarma'' izabrana je Željana Stojanović, dok je za ''Mis fotogeničnosti'' izabrana Jovana Lišanin.

Foto: TV Pink Printscreen

Pobednica rijalitija ''Zadruga 1'', popularna pevačica Kristina Kija Kockar proglasila je ''Lice Pinka'', a ovu titulu ponela je Jovana Lišanin.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj i urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević proglasio je ''Mis gledalaca Zadruge'', a ovu titulu ponela je Ankica Živković.

Sanja Lovčević, prošlogodišnja Mis Srbije predala je svoju krunu ovogodišnoj lepotici koja će našu zemlju predstavljati na svetskom izboru. Zvanično najlepša Srpkinja za 2019. godinu koja je ponela ovu prestižnu titulu je Andrijana Savić.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

PROČITAJTE JOŠ: POZNATI ZABLISTALI NA OVOGODIŠNJEM IZBORU ZA MIS SRBIJE: Na crvenom tepihu zasijali u glamuroznim izdanjima, a najlepšu Srpkinju biraju ONI!

Druga pratilja je Katarina Mitić, dok je za prvu pratilju proglašena Ivana Bogdanović.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Podsetimo, lepotice su u ovoj noći ponele modele Marije Šabić, Stefana Djokovića i Ene Popov, a ovim povodom upriličen je i bogati muzički program. Na prestižnom događaju ''Izbor za Mis Srbije 2019. godine'' pojavio se veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su Lidija Vukićević, Snežana Dakić, Biljana Obradović, Kristina Kija Kockar, Darko Tanasijević, Suzana Mančić, Sanja Stanković, Teodora Džehverović i mnogi drugi. Voditelji programa bili su Jelena Andrejević, kao i dobro poznata lica TV Pink Darko Panović, Nemanja Velikić i Mihajlo Pavić.

Autor: Pink.rs

#Kevin Spejsi

'