AKTUELNO

Scena koja se danima prepričava!

Snažna ljubavna priča koja se odvija u Srbiji nakon Balkanskih ratova, u periodu velikih socijalnih promena, glavna je radnja Pinkove hit serije "Crveni mesec", koja je već na samom početku emitovanja oduševila gledaoce i oborila sve rekorde! Svakog radnog dana u 21h gledaoci prate dugo očekivanu, visokobudžetnu seriju snimanu u produkciji TV Pink, rađenu po scenariju i u režiji Romana Majetića, čiji su glumci već danima u žiži. Verno su uspeli da dočaraju uloge koje tumače i na gledaoce prenesu emociju, što i ne treba da čudi, budući da sate i sate svakodnevno provode na setu gde funkcionišu kao jedno - međutim, često dolazi i do nepredviđenih, urnebesnih situacija zbog kojih čitava ekipa završi u suzama, naravno - od smeha!

Foto: TV Pink Printscreen

Za jednu od takvih, koja se na setu danima prepričava, bio je zaslužan popularni glumac Mihajlo Jovanović, koji u "Crvenom mesecu" tumači regenta Aleksandra I Karađorđevića. Baš u trenutku kada je Otto Bauman, austrijski vojni ataše sa suprugom Marijom i ćerkom Sofijom u njihovom porodičnom domu komentarisao prestolonaslednika, kojim je posebno bila oduševljena Marija, u trpezariju je ušetao on, ali obučen kao žena!

Foto: Pink.rs.

Šarmantni glumac odlučio je da nasmeje kolege, te je odelo prestolonaslednika zamenio kostimom kućne pomoćnice u kojem je teatralno ušetao na set, poljubio Baumana - Dragana Marijanovića i do suza nasmejao čitavu ekipu, zbog čega je snimanje nakratko moralo biti prekinuto!

Foto: Pink.rs.

Foto: Pink.rs.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsetimo, hit serija "Crveni mesec" emituje se svakog radnog dana u 21h na TV Pink, a večeras ćete biti u prilici da pogledate četvrtu epizodu koja donosi nove uzbudljive događaje, likove i preokrete!

D. T.

#Crveni mesec

'