AKTUELNO

On joj je bio najveći oslonac u životu.

Naša najveća muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović svoju karijeru počela je davne 1987. godine, a tada je još nosila svoje devojačko prezime Veličković. Za Željka Ražnatovića Arkana su udala 19. februara 1995. godine, a tada je imala samo 22 godine, dok je Akran bio 21. godinu stariji od nje.

Foto: E-stock/Đenka

Ražnatović je ubijen 2000. godine, Ceca je tada ostala bez najveće podrške, ljubavi i oslonca u životu, a njena deca Anastasija i Veljko ostali su bez oca.

Nedavno je Ceca otkrila da je jednu od svojih najemotivnijih pesama "Neću dugo" posvetila svojoj deci, a neke od svojih najvećih hitova najverovatnije je posvetila i pokojnom suprugu.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: LEKARI SU GA DVA PUTA VRAĆALI U ŽIVOT, mogao je da ostane bez noge: Sin Nade Topčagić preživeo je STRAVIČNU NEZGODU, a najviše im je pomogla ova slavna pevačica! (FOTO)

"Zabranjeni grad", "Od tebe ne znam da se oporavim", "Pile", "Igračka samoće", samo su neke od pesama sa tematikom tužne i tragične ljubavi, pa mnogi nagađaju da je Ceca ove pesme posvetila svom pokojnom suprugu.

Pink.rs

#Arkan Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

'