AKTUELNO

Društvenim mrežama kruži stara fotka iz detinjstva danas popularne mlade pevačice na početku karijere.

Nekadašnja modna blogerka, odnedavno pevačica Luna Đogani nastavlja da niže uspehe posle pobede u drugoj "Zadruzi". I dalje je u žiži javnosti zbog svoje muzičke karijere, koja posle hit singla "Deveti krug" ide uzlaznom putanjom, zbog emotivne veze s Markom Miljkovićem, ali i imidža, koji je u poslednje vreme prilično korigovala.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Osim što je dodala nekoliko kilograma, Luna je od fatalne plavuše postala atraktivna brineta. Na sceni je sve smelija i provokativnija, a na samopouzdanju je dobila, prema sopstvenom priznanju, i nakon što je silikonskim implantima uvećala svoje poprsje. Ipak, pre mnogo godina, izgledala je znatno drugačije.

Društvenim mrežama kruži Lunina fotografija s male mature, što je privuklo veliku pažnju. Na proslavi završetka osnovne škole Luna je bila znatno drugačija - imala je tamnu boju kose, drugačiji način odevanja, tada primeren njenim godinama. Ipak, zaključili su njeni fanovi, i tada ju je, kao i sada, krasio isti zaštitni znak - blistavi osmeh koji razoružava na svakom koraku.

Foto: Privatna arhiva

Pink.rs

#Luna Đogani

#Matura

#Rijaliti Zadruga

'