AKTUELNO

Sprema nastup!

Pevačica Didi J gradi svoju muzičku karijeru u Americi, a ona je o svom novom projektu govorila u jutarnjem programu TV Pink ''Novo jutro'' kod voditelja Predraga Sarape.

Tom prilikom, ona je otkrila da je dobila ponudu da nastupa za američkog predsednika Donalda Trampa, a nije propustila priliku ni da pohvali njegovu suprugu Melaniju.

Foto: TV Pink Printscreen

- U Srbiji je sve počelo, tako da se ja nadam da će me Srbi podržati i da će mi lajkovati i da će me pratiti jer sam prva Srpkinja u Americi koja je tako nešto uradila što se tiče muzike. Spot smo radili u Njujorku, i u Atlanti neke kadrove. Policija je to obezbedila, svi su se slikali sa mnom i svi su bili oduševljeni - rekla je Didi i otkrila da je dobila ponudu da nastupa za predsednika SAD Donalda Trampa.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nedavno sam imala ponudu da nastupam za predsednika Donalda Trampa. Nismo se sve još dogovorili, ali bila bi mi čast da se to desi uskoro. Njegova supruga potiče iz ovih krajeva. On je bio fasciniran da jedna zvezda dolazi iz Evrope, posebno iz Srbije i pokušava da se probije u Americi i on mi je putem svog tima poželeo sve najbolje. Bio bi to veliki nastup, spektakularan, to bi bilo verovatno kod njega kući. Volela bih da pohvalim Melaniju, njen stajling me oduševljava - istakla je pevačica U ''Novom jutru'', čime je iznenadila čak i voditelja.

Ceo prilog pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Didi J

'