AKTUELNO

Na jednu stvar je posebno ponosna!

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković i predstojeće subote za svoju vernu publiku pripremila je sjajnu zabavu kraj malog ekrana. Naime, ona će u najnovijem izdanju ''Magazina In'' 19. oktobra ugostiti četiri poznate dame: balkansku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović, novinarku Kseniju Vučić, književnicu i voditeljku Vesnu Dedić, kao i glumicu Ivanu Žigon.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom, poznata novinarka TV Pink Ksenija Vučić prvi put je govorila o svojoj deci Milici i Danilu, a ono što je rekla o svom nasledniku oduševilo je sve u studiju.

- Na jednu stvar sam jako ponosna, a to je što sam uspela da od njega napravim nežnog muškarca, na čemu će mi, nadam se, jednog dana biti zahvalna neka mlada dama - otkrila je Ksenija Vučić ekskluzivno u ''Magazinu In''.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Ceca će sa 47 godina postati baka, a šokiraćete se kad čujete sa koliko su godina ove javne ličnosti dobile prvo unuče!

Ne propustite novo spektakularno izdanje emisije "Magazin In" koje je na programu TV Pink u subotu, 19. oktobra, u 17 časova!

Autor: Pink.rs

#Ksenija Vučić

#Magazin In

'