AKTUELNO

Želi da se ispoštuje tradicija.

U novembru je zakazana svadba Veljka Ražnatovića i njegove izabranice Bogdane Rodić, zbog čega vlada velika euforija u njihovim porodicama. Takođe, lepa informacija je i ta da će njih dvoje uskoro postati roditelji.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Svadba je zakazana za 24. novembar u beogradskom hotelu ''Hajat'', a Ražnatovići su odlučili da ispoštuju običaje.

Foto: Pink.rs

Mlada već uveliko bira venčanicu zajedno sa svekrvom i budućom babom pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović, a sala u kojoj će biti održana svadba, biće ukrašena po Veljkovim i Bogdaninim željama.

Foto: Instagram

PROČITAJTE: BILO JE SUĐENO DA SE SRETNU I UZMU: Majka Bogdane Rodić za Pink.rs otkrila u kakvim je odnosima sa budućom prijom Cecom i zetom, pa priznala da li Veljko DOBIJA KUĆU U MIRAZ! (FOTO+VIDEO)

Zbog činjenice da će sledeće godine postati roditelji, Veljko i Bogdana nisu krili svoje oduševljenje. Ražnatović je rekao da je ovo najlepša stvar koja mu se desila u životu, dok je Bogdana izjavila da je to kruna njihove ljubavi.

Foto: Instagram

Foto: E-stock

PROČITAJTE JOŠ: O NJENOJ SVADBI SA CECINIM SINOM PRIČA CELA SRBIJA! Kad budete videli kako je lepa Bogdana iz Titela izgledala kad je bila mala ZANEMEĆETE! (HIT FOTKE)

Pink.rs

#Bogdana Rodić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'