AKTUELNO

Poznata pevačica Goca Tržan posle dugo vremena objavila je baladu "Žena za jednu noć" koja je za kratko vreme dostigla zavidan broj pregleda na Jutjubu

Na oduševljenje mnogobrojnih fanova, pop zvezda Goca Tržan objavila je singl sporijeg ritma, a škakljivog naziva "Žena za jednu noć". Srceparajućom emocijom i jesenjim kadrovima podsetila je na Gocu s početka karijere, što je posebno oduševilo njenu publiku. Pevačica ne krije da je bila žrtva uzaludne ljubavi, ali i da se više puta našla u situaciji o kojoj peva.

Foto: Pink.rs.

Za razliku od koleginica koje se odlučuju za izvajane manekene, Goci je u spotu za novu pesmu starirao suprug, muzičar Radomir Raša Novaković. Goca nam je otkrila da se Raša dugo opirao glumačkom izazovu:

Mnogi tvrde da brakovi koji mešaju privatno i poslovno imaju manje šanse za uspeh , a Tržan nam je otkrila kako joj polazi za rukom da sačuva brak iako sa partnernom deli i  poslovni i životni prostor.

Foto: Pink.rs.

Deca mnogih poznatih ličnosti latila su se mikrfona, a Goca otkriva kako bi reagovala kada bi joj ćerka Lena rekla da želi muzičku karijeru:

Intervju detaljnije možete pogledati u videu-prilogu u toku teksta:

Pink.rs

#Goca Tržan

'