AKTUELNO

Stanari zgrade u kojoj je devojka ubijena su prijavili da se na četvrtom spratu oseća neprijatan miris!

Policija je sinoć posle višesatne potrage u gepeku jednog automobila na parkingu u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu pronašla telo Milice Stanojević (28). Gde se telo nalazi policiji je otkrilo nekoliko muškaraca koji su ranije uhapšeni. Potraga je počela u popodnevnim satima, kada su stanari jedne zgrade u Gandijevoj ulici 106v, na Novom Beogradu, prijavili da se iz stana na četvrtom spratu oseća neprijatan miris. Kada je policija upala u stan, videla je tragove krvi. Isti takvi tragovi pronađeni su i u liftu zgrade.

Foto: Tv Pink - Printscreen

Kako saznajemo, zgrada u Gandijevoj ulici u kojoj se odigrao ceo zločin nalazi se u komšiluku popularnih pevačica narodne muzike Verice Šerifović i Nade Obrić, sa kojom smo stupili u kontakt.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako saznajemo, na drugom spratu pronađena je i torba, u kojoj je pored ostalog pronađen telefon sa fotografijama ženskog leša koji je bio u poodmakloj fazi truljenja i slike sanduka u koji je leš ubačen. Istragom je utvrđeno da je stan koristio jedan od privedenih muškaraca Nikola K. (30)

On je, prema nezvaničnim informacijama, inspektorima rekao da se Milica S. predozirala i umrla. Navodno je njenu smrt pokušao da sakrije, kada je sa još jednim drugom, njeno telo upakovao u sanduk od kreveta, izneo iz stana, stavio u gepek automobila Citroen i odvezao do parkinga u Nehruovoj ulici 95. U vozilu u kojem je uhapšen Nikola K. pronađene su dve manje kesice sa drogom. Nezvanično, on je rekao da je iz stana u Gandijevoj odneo pištolj i prebacio ga u stan jednog od uhapšenih Ivana V. Prema rečima komšija, u stanu Nikole K. često su se okupljali narkomani. Telo Milice S. (28) odneto je na obdukciju, gde će se utvrditi uzrok smrti. Policija je obavila uviđaj i istraga je u toku.

Foto: Tv Pink - Printscreen

Autor: Pink.rs

#Nada Obrić

#Ubistvo

#Verica Šerifović

'