AKTUELNO

Dovela liniju do savršenstva.

Opšte je poznato da je pevačica Ana Nikolić dug vremenski period vodila veliku bitku sa viškom kilograma koji su se nakupili nakon njene prve trudnoće. Međutim, sada su se stvari promenile i pevačica je uspela da vrati svoju kilažu na staro.

Foto: Printscreen Instagram/ananikolicofficial

PROČITAJTE: DA LI JE ZASLUŽIO OPROŠTAJ? Ružica i Žanko se suočavaju u trećoj epizodi serije 'Preživeti Beograd'! (VIDEO)

Ana Nikolić bila je uporna u vežbanju, ali je i regulisala ishranu, zbog čega je sada doterala liniju do savršenstva. Na ovom njenom uspehu, sada joj se mnogi dive, a često se mogu čuti i samo pohvalni komentari na račun Aninog izgleda.

Na svom Instagram profilu, Ana Nikolić podelila je fotografije na kojima pozira u crnoj suknjici, sa belom bundom preko ramena i dugim crnim čizmama. Sve to istaklo je njenu zanosnu figuru, ali i veoma izazovne duge noge čiji je izgled dovela do perfekcije, pa sa njih niko ne može da skine pogled.

PROČITAJTE: SEVERINA I IGOR SE POJAVILI U BEOGRADU! Nikad zaljubljeniji, a svi su pričali da je pevačica GOLA ISPOD MANTILA! (PAPARACO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Nikolić

'