AKTUELNO

Emotivno!

Autor i voditelj emisije "Kontravizija" koja se emituje svake nedelje na TV Pink, Lav Grigorije Pajkić proslavio je svoj 24. rođendan. Tim povodom, njegova majka, književnica Isidora Bjelica odlučila je da se oglasi na Instagramu i sinu na emotivan način čestita rođendan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: BIRAJU PESMU ZA PRVI PLES! Veljko i TRUDNA Bogdana uveliko spremaju GLAMUROZNU SVADBU, poljupci PRŠTE NA SVE STRANE! (FOTO)

Inače, Lavovi roditelji, Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić godinama uživaju u skladnom braku. Osim Lava koji je veoma uspešan u svom poslu, Isidora i Nebojša su ponosni roditelji i devojčici Vili Evanđelini koja sada ima 17 godina.

Foto: Kobra, NKostić

Isidora Bjelica je povodom Lavovog rođendana objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija kada je voditelj bio dečak i zahvalila se svom sinu što je već 24 godine ponosna na njega.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

PROČITAJTE: ANA NIKOLIĆ SE ISTOPILA SKROZ NA SKROZ! Zbog ovoga svi gledaju u njene noge! (FOTO)

View this post on Instagram

Mili moj dečače, danas kad znam da smo svi mi samo duše svetlosti koje su odabrale ove uloge u privremenosti ovog života- želim da ti zahvalim što je tvoja duša bila tako hrabra da izabere baš mene i da toliko naučim o bezuslovnoj ljubavi od tebe... čak i pre nego što sam ti prvi put videla oči volela sam te više od svog života - na današnji dan pre tačno 24 god - pošto je zbog anafilatičkog šoka došlo do komplikacija i očekivali su da oboje umremo- ja u mojoj 28 -oj godini- a ti koji još nisi ni video ovaj čudesni svet - posle 18 sati agonije -sećam se samo da sam samo ponavljala - Dragi, milostivi Bože, Hriste mili , samo uzmi mene ,nemoj ovo dete! Naučio si me već tu noć šta je to ljubav i kako je lako umreti kad volimo toliko da izadjemo iz straha za svoj ego! Na čudan način izmolio su tu noć da obećam dragom Bogu i život tvoje sestre -jer sam se zavetovala da ću roditi i drugo dete ako nam Gospod da mirakl da preživimo... Sve posle, dragi dečače su čudesne lekcije i iskustva ljubavi - da sam mogla da biram izabrala bih manje patnje za sve nas - ali zahvalna sam na svakom danu i satu sa tobom jer sam i kroz radosti i tuge od tvoje hrabre duše toliko naučila o prihvatanju i bezuslovnoj ljubavi! Nikad niko ,mili moj, nasmejani dečače ,neće znati koliko je toga palo na tvoja dečačka pleća u ovih šest godina i koliko si sve to hrabro nosio i nosiš uvek uz osmeh... Samo su tebe slali kad mi je bilo najgore i kad niko nije mogao da me podigne iz mojih tuga i padova jer si znao kako da me nasmeješ kad više nisam imala snage ni za suze... Samo hoću da ti kažem koliko sam ti zahvalna na svakom minutu provedenom sa tobom.... srećan rodjendan @lavpajkic - voli te mama -

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on

PROČITAJTE: PROCURILE NOVE INFORMACIJE! Nataša Bekvalac i Luka Lazukić su se juče ZVANIČNO RAZVELI, a evo kome je pripalo starateljstvo nad Katjom i kolika će biti ALIMENTACIJA!

Autor: S. Kuvekalović

#Isidora Bjelica

#Lav Pajkić

'