AKTUELNO

Nikolija Jovanović nema poverenja u dadilje i spokojna je samo kada joj ćerkicu čuva mama Vesna koja, ipak, ima svoje obaveze.

Pevačica Nikolija Jovanović uspela je da ubedi svoju mamu Vesnu Zmijanac da otkaže unapred zakazane nastupe u Bosni i Hercegovini da bi imao ko da čuva njihovu ćerkicu Reu.

Foto: Pink.rs

Nikolija je samo dva meseca nakon što je na svet donela Reu počela da nastupa, a za to vreme njena majka sedela je kod kuće i čuvala bebu. Vesna je zbog toga jedno vreme pauzirala sa nastupima, a Nikolija se pobunila kada je folk pevačica zakazala naredna druženja sa svojim fanovima, budući da neće imati ko da čuva Reu. Dadilje ne dolaze u obzir jer novopečena majka nema poverenja ni u kog drugog osim u svoju majku.

Foto: Pink.rs

Vesna je pre nekoliko meseci zakazala svirke u BIH, ali je bila prinuđena da pozove vlasnike klubova i otkaže tezge. Niko joj od saradnika to nije zamerio jer svi znaju da je folkerki unuka na prvom mestu. Ona im je objasnila da ju je ćerka zamolila da neko vreme batali posao zbog unuke i da Nikoliji ne može da kaže ne. Dok je majka Relje Popovića bila živa, Vesna i ona su se uvek kombinovale oko deteta. Međutim, sada je sve na folkerki, a ona, kao i uvek, ispunjava sve želje svojoj Nikoliji - rekao je izbor blizak pevačici.

Foto: TvPink Printscreen

Ni Vesna ni Nikolija nisu bile dostupne za komentar, a da li će pevačica biti prinuđena da ponovo otkaže druženja sa fanovima u Bosni i Hercegovini, ostaje da vidimo.

Radi punom parom

I dok Vesna Zmijanac čuva unuku Reu, presvlači je i peva joj uspavanke,, njena ćerka Nikolija i zet Relja Popović rade punom parom i pune klubove širom bivše Jugoslavije i Evrope. Takođe, lepa Nikolja trenutno snima spot za svoju novu pesmu, a brojne obaveze u vezi sa tim oduzimaju joj mnogo vremena. Ona je po ceo dana na setovima sa višečlanom ekipom, a s vremena na vreme pridruži im se i Relja.

Autor: D. Tanasijević

#Nikolija Jovanović

#Relja Popović

#Vesna Zmijanac

#pevačica

'