AKTUELNO

Dino je sa suprugom Amelom dobio dvoje dece, sina Hamzu i ćerku Naidu.

Muzičar Dino Merlin nekoliko decenija gradi uspešnu karijeru i dok je njegov poslovni svet javno eksponiran, privatni život drži dalje od očiju javnosti. Gotovo nikada ne govori o dvoje dece koje ima, te su se mnogi pitali zbog čega ih krije. Ipak, čini se da su njegova deca Naida (33) i Hamza (27) sasvim svojevoljno odlučili da ne budu deo očeve slave, već da svoj put grade mimo poznatog prezimena.

Foto: Pink.rs

Dino je sa suprugom Amelom dobio dvoje dece. Ćerka Naida je posvećena informatičkim naukama i ima internacionalnu karijeru, a završila je postdiplomske studije na Oksfordu. Život gradi daleko od estrade i muzike na kojoj je njen otac jedan od uspešnijih.

Kako Naida izgleda, možete videti na fotografiji OVDE (prva s leve strane):

Njen šest godina mlađi brat Hamza trenutno je na master studijama muzičkog menadžmenta na Univerzitetu Vestminster.

Samo jednom prilikom, Dino je ispričao kako danas žive njegova deca.

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život, pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući". Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevremeno popularni pevač.

Autor: Pink.rs

#Dino Merlin

'