AKTUELNO

Starleta i Simon uhvaćeni su u noćnom provodu u jednom prestoničkom klubu.

Bivša kapitenka srpske košarkaške reprezentacije Milica Dabović emotivnu vezu sa Šimetom Šiklićem Simonom dugo je krila od očiju javnosti. Ipak, Milica se u poslednje vreme nije libila da u javnosti govori o svom emotivnom partneru, a često i da mu gostujući u emisijima izjavljuje ljubav.

Foto: Instagram

Međutim, u poslednjih nekoliko nedelja spekuliše se da je Milica raskinula vezu sa tri godine mlađim Simonom, a u prilog tome ide i status koji je nedavno objavila na društvenoj mreži Tviter. Naime, ona je napisala da ju je dečko ostavio zbog atraktivne starlete Soraje Vuičelić, što je izazvalo mnogo komentara.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, kada je videla da je vrag odneo šalu, Dabovićeva je izbrisala sporni tvit i pravdala se da je u pitanju samo šala, međutim probudile su se nove sumnje kada je Simon uhvaćen u noćnom porvodu sa starletom.

Milica je ipak ostala dosledna sebi i objasnila da su u pitanju samo tračevi i da nema vremena da se bavi istim.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nemam vremena da se bavim tim tračevima. Previše sam zauzeta kampom i humanitarnim radom dece. To me usrećuje. Moju sreću ne može niko da upropasti iako mnogi to pokušavaju - prokomentarisala je Milica za Pink.rs.

S druge strane, Soraja je ostala nedostupna za komentar.

Autor: D. Tanasijević; M. K.

#Milica Dabović

#Soraja Vučelić

#Šime Šiklić Simon

'