AKTUELNO

Nije znala šta je snašlo!

Rada Manojlović je krajem prošle nedelje pevala na jednom veselju nedaleko od Kragujevca, a incident se dogodio u pauzi njenog nastupa.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Radi je prišao jedan pijani gost, poljubio joj ruku i ubeđivao da mu otpeva pesmu Miroslava Ilića "Šumadijo". Ona mu je rekla da je trenutno na pauzi i da će mu kasnije ispuniti želju. Tad je on izvukao novčanicu od 200 evra i pokušao da joj je gurne među grudi! Muzičari iz benda su odmah pritrčali i opomenuli pijanog muškarca da se udalji. On je počeo da se raspravlja sa njima, pa su muzičari pozvali obezbeđenje. Pevačici nije bilo prijatno dok je to gledala, ali se ubrzo vratila na binu i profesionalno završila nastup -ispričao je izvor koji se zatekao na tom veselju.

Rada kaže da nije gadljiva na bakšiš, ali da ne voli napadne goste.

Ne volim kada mi to rade. Ranije je to bilo u okviru nekih granica ukusa, ali tom prilikom su baš preterali. Volim kad mi žene daju bakšiš! Nekako mi ne prija da su samo muškarci oko mene dok pevam! Najveći bakšiš obično uzmem na privatnim proslavama, ali i kad pevam političarima. Oni ne štede novac na veseljima na dobru pesmu! - istakla je Rada.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Radmila Rada Manojlović

'