AKTUELNO

A želela je samo da se odmori.

Na ulicama Barselone pevačica Dara Bubamara nedavno je doživela veliku traumu. Sve se odigralo posle hapšenja katalonskih lidera, a ovo dešavanje izazvalo je veliku pobunu tamošnjih meštana i sukobe sa policijom.

Foto: Pink.rs

Pevačica je izjavila kako je u Barselonu stigla u ponedeljak i da je nameravala da ostane do petka kako bi se odmorila, a onda je iznela sve detalje drame koja ju je veoma uznemirila. Inače, zbog cele situacije služba hotela savetovala je Daru da se spakuje i ode kući jer joj nisu garantovali bezbednost.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Došla sam u ponedeljak u Barselonu i trebalo je da ostanem do petka kako bih se odmorila. Odjednom, usred noći, čujem haos, sirene, lupanje, detonacije. Pogledala sam kroz prozor i videla ljude kako se biju i bukvalno ubijaju - rekla je Dara.

Foto: Pink.rs

Celu noć nisam spavala od buke, u pet ujutru su me pozvali sa recepcije, izvinili se i rekli da bi najbolje bilo da sutra napustim hotel, jer mi ne garantuju bezbednost, jer su neki protestanti pokušali da uđu u hotel. Odmah sam rezervisala kartu prvim letom da se vratim. Uplatila sam najskuplji hotel, želela sam da uživam, da se odmoram, a umalo živu glavu nisam ostavila tamo - dodala je pevačica.

Autor: Pink.rs

#Dara Bubamara

'