AKTUELNO

Reperova udovica sada traži posao kako bi izdržavala porodicu, ali nije poznato da li je psihički jaka da odmah preuzme i tu ulogu.

Danica Andonov još ne može da se pomiri s činjenicom da njenog supruga Dalibora više nema. Neutešna i u crnini, nastavila je da živi, misleći pre svega na osećanja svojih sinova Vuka i Relje, koje je dobila u braku s reperom.

Bivša manekenka je uhvaćena na Vidikovcu, prestoničkom naselju u kojem inače živi porodica Andonov.

Foto: Printscreen Instagram/danicaandonov

U Daničinom pogledu, pa čak i hodu, primetna je tuga. Sada se još više okrenula svojim naslednicima i takoreći vodi povučen život, iako je poznato da se još na početku braka i po rođenju prvog sina posvetila isključivo porodici, a pre svega deci, rekavši zbogom karijeri modela u čemu je bila i te kako uspešna, a Gru je preuzeo deo koji se tiče finansija.

I danas sve obaveze obavlja kao nekada, samo s teretom stravičnog gubitka, koji s vremenom ne jenjava, nego još više pritiska dušu. Kada se pobrine oko školskih obaveza svoje dece, Danica u šetnji psa nađe novu utehu. O tome kako teče njena svakodnevica, popričali smo i s prvim komšijama, koje o reperovoj supruzi govore samo najbolje.

- Danica je veoma drago biće, mnogo mi je žao što im se to desilo. Bili su divna porodica. Jaka je žena, ali ovaj gubitak ju je baš slomio. Deluje mi da se povukla u sebe, iako nam se svaki put kad se sretnemo ljubazno javi - kaže jedna sredovečna gospođa, koja živi neposredno pored Gruove porodice.

Foto: TV Pink Printscreen

- Još ne mogu da dođem sebi šta se desilo. Ne znam da li iko ovde može bilo šta da kaže loše o Daliboru, a pogotovo o njegovoj ženi. Mi smo tu za njih. Verujem da će joj sinovi dati snagu, slatki su to dečaci - opisao je komšija.

Shvatili smo da u ovom slučaju nije fraza kako se o ljudima koji su nas napustili lepo govori. Gru je zaista takav bio. I roditelji su mu isti. Dok majka skoro ne izlazi napolje, otac stalno nešto čeprka u garaži pokušavajući da u radu nađe utehu, a tu je da se nađe snaji i unucima.

Reperova udovica sada traži posao kako bi izdržavala porodicu, ali nije poznato da li je psihički jaka da odmah preuzme i tu ulogu.

Autor: Pink.rs

#Dalibor Andonov Gru

#Reper

'