AKTUELNO

Ovo ju je isprovociralo.

Popularni pevač Darko Lazić održao je pre nekoliko dana svoj prvi solistički koncert u Sava Centru, koji je simbolično nazvao "Novi početak".

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Na koncertu se pojavila i njegova bivša supruga Ana Sević, koja je došla u društvu njihove ćerke Lorene. Darku je ova podrška neizmerno značila, a čak je u jednom trenutku pozvao Lorenu da mu se pridruži na sceni. Ana je istakla da joj prisan odnos njene ćerke i Lazića veoma znači i da će uvek sve uraditi za njen osmeh. Ipak, nisu svi bili oduševljeni ovim pevačicinim potezom.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Naime, jedan korisnik Instagrama isprozivao je pevačicu, te je naveo da je došla na koncert samo da bi nahranila svoj ego posle kraha veze sa Danijelom Nedeljkovićem.

Tipičan primer nesrećne bivše žene koja hrani svoj ego i nesreću na pogrešnom mestu. Tvoja veza je pukla, logično da te to dotuklo. Zato si došla tu, gde ti realno nije mesto. Da si ostala u vezi ne bi tu ni bila. Hraniš svoj ego na pogrešnom mestu. Samo si bivša - napisao je ovaj komentator, a onda je usledio Anin odgovor.

Foto: Printscreen Instagram/andreanacekic

Verujte da taj epitet "bivša" u pojedinim slučajevima dođe kao najveći kompliment. Samo vi sedite iza te tastaturice gde sigurno nikome niste ni bivša, ni sadašnja, a svakako ne ni buduća. Veliki pozdrav i ogromna ljubav jer vam je preko potrebna - napisala je Sevićeva i dodala:

Foto: Pink.rs

A tu bih bila i da imam drugog muža i troje dece sa njim, jer znate, deca su najveće bogatstvo i ovaj osmeh na licu moje ćerke koju sam dovela na koncert njenog tate nema cenu. Ali vi na žalost to nikada nećete imati priliku ni shvatiti ni razumeti jer ovako nešto može napisati samo neko pun mržnje kome fali ljubav sa svih strana. Želim vam je u ogromnim količinama.

Ovu neprijatnu prepisku Ane Sević na društvenoj mreži Instagram objavila je njena venčana kuma Andreana Čekić, koja joj je pružila neizmernu podršku.

Autor: R.L.

#Ana Sević

'