AKTUELNO

Niko nije očekivao!

"Svadba decenije" kako su mnogi nazvali ovaj događaj, održaće se 24. novembra kada će Veljko Ražnatović i njegova izabranica Bogdana Rodić izgovoriti sudbonosno "da". Snajka pevačice Cece Ražnatović u drugom je stanju, ali to joj nije predstavilo problem da uradi ono što sve mlade pred veliki dan rade.

Foto: E-Stock

Naime, Bogdana će tačno deset dana pre svadbe, 14. novembra, proslaviti devojačko veče u jednoj vili na Zvezdari. Kako se navodi, reč je o luksuznoj vili koju pevači često iznajmljuju za snimanje spotova, a za organizaciju devojačke zabave zadužene su Bogdanine sestre Nataša i Bojana, buduća kuma i drugarice.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Podsetimo, pripreme za veselje koje će okupiti oko 500 zvanica su u punom jeku, a Ceca je sa oduševljenjem prihvatila ideju da trudna izabranica njenog sina tokom crkvenog obreda obuče haljinu koju je ona nosila na venčanju sa Željkom Ražnatovićem Arkanom pre gotovo 25 godina. Veljku će kum biti dugogodišnji drug sa Kipra, dok je Bogdana za kumu odabrala najbolju drugaricu iz detinjstva. U dogovoru sa Cecom, Bogdana i Veljko su odlučili da ispoštuju tradiciju i stare srpske običaje.

Foto: Pink.rs

Pre venčanja i svadbenog veselja Ražnatovići će se uputiti u Titel po mladu, a pre njene kupovine svatovi će morati da obore jabuku ispred porodičnog doma Rodića. Nakon toga zakazano je crkveno venčanje, a ceremonija će biti održana u Hramu Svetog Save - ispričao je izvor.

Folk zvezda Svetlana Ražnatović postarala se za muziku na predstojećem venčanju, a pored orkestra Ace Sofronijevića i pevačice Aleksandre Dabić, goste će zabavljati i pevačica Aleksandra Mladenović.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Autor: Pink.rs

#Bogdana Rodić

#Veljko Ražnatović

'