AKTUELNO

Godinama su veliki prijatelji!

Gagi Đogani rasplakao se tokom noći i kroz suze poručio Saniju Ibraimovu da bi mu bilo veoma teško kada ne bi imao podršku od strane ovog ukućanina i njegove supruge Natalije.

Foto: TV Pink Printscreen

Đogani, Sani i Natalija su dugogodišnji prijatelji, a ovom prilikom dok je grlio Sanija i plakao mu na ramenu, Gagi je istakao još jednom koliko su mu oni važni u životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si moj brat! Ja te najviše volim na svetu! Moraš da budeš dobar, nemoj da mi odeš inače ću ja da isp*zdim! Moraš da paziš! Mnogo mi značite ovde! Ako odete, ja sam gotov! Ne smeš da praviš greške! Ja se ne mešam u celu priču, ali nemoj da ti padne nekoga da napadneš! Morate da se kontrolišete, ja ću se maksimalno kontrolisati. Ja sam obećao to svojoj Luni, svojoj deci i to je to... - izjavio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam i ja tebe! Neću da odem, hajde smiri se! Što plačeš sada? Hajde smiri se, bre! Ne idem nigde! Smiri se! Ne brini! Iskuliraj, hajde... Biće sve okej. Nemoj da plačeš! Gde da odem? Neću da odem, hajde smiri se! Jesmo li se dogovorili da ćemo biti zajedno do kraja? Znamo mi sve to, nemoj da plačeš! I što pričaš te stvari? Što pričaš? Nećemo da odemo, šta ti je? - pričao je Sani.

Nakon što se Saniju isplakao na ramenu, Gagi je otišao kod Natalije. Tada su se oni zagrlili, a Đogani je poručio ovoj takmičarki gotovo sve isto što je imao da kaže i njenom mužu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo mi značite! Nemoj da padnete na neku provokaciju. Janjuš me najbolje razume. Vi ste mi mnogo bitni ovde i mnogo mi značite - govorio je Gagi Nataliji.
Samo da te zagrlim! Ljubav moja! Zašto si plakao? Šta ja da kažem? Nećemo da odemo, tu smo ljubavi! Video si večeras, ljubavi! Ljubavi, nemoj da brineš - pričala je Natalija Gagiju.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Kuvekalović

#Gagi Đogani

'