AKTUELNO

Haris se uplašio za nju!

Pevačica Rada Manojlović doživela je pravu neprijatnost u Švajcarskoj, kada nisu želeli da je puste u zemlju zbog toga što nije imala radnu vizu u pasošu, koju nije mogla da dobije na vreme zbog praznika "Noć veštica".

Pevačica je sletela pre nekoliko minuta na aerodrom u Beogradu, gde je za emisiju "Premijera - vikend specijal'' ispričala šta se dogodilo.

Foto: TV Pink Printscreen

- U principu, nešto što je moglo da se ne dogodi, 99 posto da se ne dogodi, ali je odlučeno da se taj jedan posto dogodi. Bilo je na tom policajcu da li će da me pusti, on je izabrao "rupu" u zakonu i odlučio da me maltretira. To je kao da te zaustavi policija, a nemaš dozvolu. Policajac može da proveri da li si kažnjavan, sve, i da te kazni samo zato što je fizički nemaš kod sebe. A meni se sve najgore dogodilo. Za nastup je plaćen porez Švajcarskoj, policija Lucerna je prihvatila, a ova druga policija nije. Zvali smo advokata koji je specijalizovan za to, njihov je, on je bio u šoku da mi ne daju da nastupam. I sad će ih tužiti, diskoteka je na gubitku. Ja nisam uhapšena, meni je samo zabranjeno da odradim nastup. Meni je najteže palo što sam znala da će ovako sve da ispadne kod nas u medijima, ali dobro. Spavala sam tamo u hotelu, to je to. Jako su neljubazni tamo. Mada oni što su me dopratili danas, rekli su mi da su ti neki policajci koji tu rade nekad malo čudni, i da sam imala sve papire, mogao je da me maltretira. U Švajcarsku ne idem više bez priprema. Haris se jako uplašio, neprijatno je jako, nezgodno kad te policajci sprovode - ispričala je Rada.

Radin menadžer pokazao je da oni imaju vizu, tačnije papir kojim je dozvoljeno da ona nastupa u toj zemlji.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo je papir, to je radna dozvola za Švajcarsku. Sa ovim papirom se ide u njihovu ambasadu, daju ti pečat da možeš da radiš. Zbog njihovog praznika je kasnilo sve, stigao je papir u pola 2, a trebalo je u 12. Biće krivična prijava podneta protiv tog policajca. Ona nema nikakvu zabranu, može sad da ode tamo - rekao je Radin menadžer.

Autor: N.V.

#Radmila Rada Manojlović

'