AKTUELNO

Da li će se naljutiti na njega?

U okviru današnjeg izdanja emisije "Premijera - vikend specijal" novinar Nemanja Vujičić našao se na prestoničkom aerodromu, gde su sletele mnoge poznate ličnosti, pogotovo iz sveta muzike, koje se sada vraćaju sa nastupa iz inostranstva. Jedan od njih bio je i pevač Darko Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je pre nekoliko dana održao svoj prvi solistički koncert u centru "Sava", na kom su ga podržali svi oni koji ga vole, a najveće iznenađenje bio je dolazak njegove bivše supruge Ane Sević.

Ana je dovela Lorenu i rekla mi je da me podržava i da je srećna zbog toga što sam dospeo do Sava centra i da je moja podrška. Hvala joj na tome. Marina je super skroz, ona zna da mi imamo dete, nema ništa protiv da dođe, da dovede Lorenu, svi koji me vole su bili tu, ja sam zadovoljan - rekao je Darko.

Foto: Pink.rs

Darkova kuma Andreana Čekić ovih dana je u žiži javnosti zbog navodnog raskida sa dečkom Markom Miloševićem, koji ona nije potvrdila. Međutim, ono što je Darko rekao navodi na to da je njegova kuma ponovo sama.

Ja sam uz Andreanu šta god da joj se desi, šta god da uradi, ona je moja krv i ja nju jako poštujem i volim. Ona ne pravi greške i nije ništa slučajno. Naći će ona ljubav, ja sam joj uvek pričao da ne žuri, doći će onaj pravi.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Autor: N.V.

#Ana Sević

#Andreana Čekić

#Darko Lazić

'