AKTUELNO

Anastasija je zadužena da pomogne u organizaciji venčanja, ali se neće pojaviti na devojačkoj večeri!

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić staće na ludi kamen 24. novembra, a njihova glamurozna svadba biće organizovana u jednom prestižnom prestoničkom hotelu.

Foto: Pink.rs

Deset dana pre toga biće organizovano i devojačko veče Bogdane Rodić, a njene drugarice rešile su da sve bude u najboljem redu organizovano te noći. Međutim, na ovoj proslavi neće biti prisutna Veljkova sestra Anastasija Ražnatović.

Bogdanine drugarice ovim povodom iznajmile su vilu na Zvezdari koja košta 1.500 evra dnevno. Drugarice buduće gospođe Ražnatović dogovorile su se da zajedno podele taj trošak.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Devojke su organizovale muziku uživo, di-džeja, ali su i sastavile plej-listu Bogdaninih omiljenih pesma koje će puštati. Jednostavno, želele su da se na žurki svako lepo provede, a samo će ih to zadovoljstvo koštati oko 1.500 evra. Za hranu i piće su odvojile oko 1.000 evra, a preostali budžet potrošile su na dekoraciju kuće, poklone za slavljenicu, ali i kostime koje će tokom žurke nositi - priča izvor i dodaje da se devojke o organizaciji proslave nisu konsultovale sa Veljkovom sestrom Anastasijom.

Foto: Pink.rs

Anastasija je zadužena da pomogne u organizaciji venčanja, pa joj Bogdanine prijateljice zbog toga nisu tražile pomoć u vezi sa devojačkom večeri. Iako je dobila poziv da dođe na žurku, Anastasija ipak neće biti na proslavi zbog profesionalnih obaveza - priča izvor.

Autor: S.K.

#Anastasija Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'