AKTUELNO

Zadrugari prišli da se pozdrave sa njom!

Tara Simov je za svoja dva potrčka izabrala Ivanu Krunić i Vladimira Tomovića, a zadrugari su odlučili da nominuju Krunićevu za izbacivanje. Osim ukućana, i publika je imala mogućnost da glasa, a najmanju podršku dobila je Lea Šekarić.

Foto: TV Pink Printscreen

Za jednu od njih dve ovo je poslednja noć provedena u Beloj kući. Po dolasku voditelja Ognjena Amidžića, zadrugarke nominovane za izbacivanje su odigrale zanimljivu igricu koju je spremio Veliki šef. Njih dve su imale tri minuta da izvuku što više igračkica iz kese, a pobedu je odnela Lea i njoj su duplirani glasovi.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je saopštio zadrugarima da je publika glasala i da je najmanji procenat glasova imala Šekarićeva, iako je pobedila u igri. Ona je dobila 14% glasova i morala je da se pozdravi sa zadrugarima i napusti Belu kuću zauvek i zaputi se ka studiju gde su je čekali voditeljka Dušica Jakovljević, majka Jasna Šekarić i urednik zabave portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević. Lea je počela da plače, a zadrugari su prilazili da se pozdrave sa njom, a najemotivnija je bila Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

I Miljana Kulić je završlila u suzama zbog Leinog izlaska.

Majka joj uspešna sportiskinja, greota. Ima mnogo drugih koji i te kako ne pričaju. Možda joj je trebalo da se opusti, još neka nedelja - govorila je Miljana.

U video-prilozima koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ivana Krunić

#Lea Šekarić

'