AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Za najbolje raspoloženje i ovog utorka od 23 časa biće zadužena vaša omiljena lejt najt emisija “Amidži šou”. Kao što ste navikli, Ognjen Amidžić pripremio je razna iznenađenja i brojne goste – u studio stiže ekipa serije “Preživeti Beograd” Bojana Stojković, Tamara Šustić, Dejan Maksimović i Nikola Šurbanović, pevačice Anđelina i Teodora-Tara Stojanović, a u drugom delu emisije očekuju vas učesnici najgledanijeg rijalitija “Zadruga”: Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Mirko Gavrić, Ivana Šopić, Iva Grgurić i Stefan Karić.

Serija “Preživeti Beograd”, koja se emituje svake subote u 21 čas na TV Pink, za kratko vreme osvojila je simpatije publike – kako mladih, tako i onih malo starijih. Milionska publika svake subote prati avanture glavnih junaka, studenata koji su iz manjih mesta došli u Beograd kako bi pronašli svoje mesto pod suncem velegrada. Mladi glumci Bojana Stojković, Tamara Šustić, Dejan Maksimović i Nikola Šurbanović – odnosno Marina, Nevena, Žanko i Stevan – otkriće kod Ognjena da li su očekivali ovakav uspeh serije, sa kakvim poteškoćama su se susreli u tumačenju svojih likova, ali i još mnogo neotkrivenih detalja sa snimanja.

Foto: Promo

Anđela Vujović, poznatija kao Anđelina, svoj pevački put započela je kao pevačica u emisiji “Amidži šou”, gde je svake emisije nastupala i izvodila obrade tuđih pesama. U tom periodu objavila je čak četiri svoje pesme, koje su ubrzo postale pravi hitovi. Sa druge strane, Teodora-Tara Stojanović je svoj muzički put gradila kroz takmičenje u najglednijem dečijem šou programu “Pinkove zvezdice”. Sada je objavila svoju prvu pesmu, duet sa Anđelinom, pod nazivom “Gad”, koji je oduševio publiku. Numera je već danima broj jedan na trending i broji skoro dva miliona pregleda na Jutjubu. Svoje utiske ispričaće upravo u ovonedeljnoj emisiji, a očekuje vas i prvo televizijsko izvođenje pesme.

Foto: Printscreen Youtube/ G Production

U drugom delu emisije, u studio kod Ognjena dolaze aktuelni učesnici “Zadruge”, koji će otkriti sve tajne koje gledaoci možda nisu saznali. Miljana i Zola ispričaće sve o svom odnosu, da li ima šanse da njihova ljubav opstane za vreme i nakon rijalitija i kakvu ulogu u njihovom odnosu ima Mirko Gavrić, koji će takođe biti gost u studiju.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ivana Šopić je od samog početka treće sezone “Zadruge” privukla veliku pažnju, prvo flertovanjem sa Vladimirom Tomovićem, a potom i vezom sa Filipom Đukićem. O svim odnosima sa muškarcima i svojoj taktici u rijalitiju, Ivana će otvoreno govoriti u emisiji “Amidži šou”.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Iako su mnoge devojke želela vezu sa njim, Stefan Karić je na kraju odabrao Ivu Grgurić. O tome zbog čega se odlučio baš za nju, da li mu znači što je od oca Osmana Karića dobio blagoslov za vezu I kako uspevaju da održe vezu u rijalitiju, Stefan i Iva ispričaće upravo kod Ognjena.

Foto: TV Pink Printscreen

Gosti će se naći pred Ognjenovim ludim izazovima, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Amidži šou” u utorak 5. novembra uživo od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Anđela Vujović | Angellina

#Bojana Stojković

#Dejan Maksimović

#Iva Grgurić

#Ivana Šopić

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Mirko Gavrić

#Stefan Karić

#Tamara Šustić

#Televizija Pink

#Teodora Tara Stojanović

#Zadruga

#preživeti beograd

#serija

'