AKTUELNO

Dan posle njenog nastupa u susednoj državi su se videli i rešili da svojoj ljubavi daju novu šansu, rekao je izvor blizak pevačici.

Dara Bubamara rešila je da vezi sa 13 godina mlađim košarkašem Duškom Bunićem da još jednu šansu, nakon što su krajem januara raskinuli.

Foto: YouTube screenshot

Popularna pevačica i sportista obnovili su ljubav pre dve nedelje, kada ga je posetila u Sloveniji, gde Duško igra za košarkaški klub Krka.

Bunić je odmah nakon raskida shvatio da je pogrešio što je Daru ostavio zbog ljubomore, pa je rešio da se iskupi.

- Duško je iskoristio to što je Dara bila na turneji po Sloveniji. Čim je saznao da stiže u Kopar, gde je imala prvi koncert, pozvao ju je da se nađu i reše nesuglasice. Dan posle njenog nastupa su se videli i rešili da svojoj ljubavi daju novu šansu - rekao je izvor blizak Dari.

Foto: Wikipedia

Izvor je dodao da je pevačica presrećna zbog pomirenja da planira da se preseli u Sloveniju.

- Dara sve češće slobodno vreme provodi kod dečka u Sloveniji. Ona je srećna, ali zbog sina Koste ne želi da eksponira svoju vezu. I Duško je baš zaljubljen u nju i više neće dozvoliti da bilo šta naruši njihovu ljubav - završio je izvor.

Foto: Instagram

I sama Dara potvrdila je da je ponovo u ljubavi sa Duškom.

- Sve je u najboljem redu. Srećna sam i zadovoljna. Da li moram da se sa svojim partnerom slikam za Instagram da bih nekome dokazala da sam ispunjena žena - rekla je Dara.

Foto: Printscreen

Autor: M. Đurović

#Dara Bubamara

#Duško Bunić

#dečko

#pevačica

'