AKTUELNO

Već dugo se neko lažno predstavlja kao popularni pevač.

Aco Pejović već dugo ima problem sa ljudima koji se na društvenim mrežama lažno predstavljaju kao on. Popularni pevač pokušava da stane tome na put, što mu ne polazi za rukom.

Foto: Pink.rs

Čak su pre godinu dana četiri žene ostale bez 10.000 evra, nakon što su poverovali osobi koja se lažno predstavila kao Aco Pejović. Pevač je tada završio u policiji, a zbog cele situacije mu je bilo veoma neprijatno.

Moram da vam priznam da se ništa od toga nije promenilo. Ja i dalje dobijam poruke od raznoraznih tih nekih nepoznatih osoba, odnosno žena, koje se tako predstavljaju, ali sam već oguglao na to. Telefon sam stavio da mogu da razgovaram samo sa ljudima sa kojima ja hoću, nažalost je tako - rekao je Aco Pejović.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Policija je upoznata sa tim, nek se oni bave svojim poslom, ja ću svojim. Ko ima nešto takvo, ima policija pa neka prijave, sve se to zna kako ide zakonski i procedure. Na kontu svega postoji, ako ste nekome dali novac, postoji gde ste ga poslali. Pa tamo gde ste poslali novac postoje kamere ko ga je podigao, pa taj koji je podigao, mora da postoji neki dokumet koji on uz sebe ima, ličnu kartu, kako je podigao i ko je. Neka se institucija bavi time - dodao je pevač za kraj.

Autor: Pink.rs

#Aco Pejović

'