AKTUELNO

Da li će uspeti da reše nesuglasice?

U Trećem osnovnom sudu danas su se suočile bivše rijaliti cimerke Snežana Ilić i Zorica Marković. Naime, već je dobro poznato da je Snežana podnela tužbu protiv Zorice zbog toga što joj je navodno vređala pokojnu majku, ćerku i iznosila klevete na račun njene profesionalne karijere. Folkerka se na prvom ročištu nije pojavila, pa su postojale spekulacije da bi mogla biti privedena. Međutim, sada je došla na glavni pretres.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Zorica nije želela previše da detaljiše o ovom suđenju, ali je istakla da joj je žao što su morale da dođu do suda, te da je i ona podnela tužbu.

Ja sam uvek mirna i uvek sam za to, pogotovo u ovim godinama. Meni je žao što rijaliti prenosimo u sud. Moj tim i ja smo već to uradili (podneli tužbu protiv Snežane) - rekla je Zorica.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

S druge strane, Snežana je bila nešto rečitija, te istakla zašto je uopšte do suđenja moralo da dođe.

Neću o tome da diskutujem, ja verujem u sud, u pravne institucije, zakoni se primenjuju na sve. Ja sam vređana, moja ćerka je vređana da je prostitutka, da sam ja alkoholičarka, ja sam strašne uvrede doživela od nje. Sramno je to što su mi radili, ne samo ona, ali ona je preterala. Psovala mi je mrtvu majku, mene je psovala... ispričala je Snežana.

Foto: Pink.rs

Kako će se glavni pretres završiti, ostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Snežana Ilić

#Suđenje

#Zorica Marković

'