AKTUELNO

Oporavak teče svojim tokom.

Bora Drljača (78), poznati pevač narodne muzike, juče je, kako je portal Pink.rs prvi pisao, operisan u Kliničkom centru Srbije. On se nalazi na klinici za digestivnu hirurgiju, gde je operisao debelo crevo, a hirurški zahvat je prošao uspešno.

Foto: Čitalac Pink.rs

Bora se sada oseća dobro, a za portal Pink.rs se oglasio i otkrio šta ga čeka u narednom periodu.

Bolje mi je kada spavam, prolazi vreme. Dobro ide, sve dobro ide, jači sam nego ikada. Debelo crevo je bilo u pitanju, ona lakša operacija. Juče sam operisan, sutra već dolaze fizioterapeuti, da hodam - rekao je pevač.

Foto: Čitalac Pink.rs

Podsetimo, Bora je i pre nekoliko godina imao tešku operaciju, kada mu je zbog tumora odstranjen jedan bubreg.

Bio sam očajan i priznajem, uplašio sam se, a život sa jednim bubregom činio mi se nemogućim. Zar mene, koji sam kao od brega odvaljen i nikad nisam bio bolestan, takva muka da snađe. Uspeo sam da smognem snage da zbijam šale i da pevam, iako bi, da su me tada pitali, radije kukao na sav glas. Ne sećam se sa kakvim osećanjima sam otišao na operaciju, ali kada sam se probudio iz anestezije bio sam srećan što sam živ. Kraj mene su bili doktori i moja Rada. Dan po dan, bio sam sve bolje, vraćao sam se u normalu. Ali, nisam bio u stanju da pričam o onome što sam preživeo. Pitao sam se na šta će moj život da liči. Ali, evo danas se osećam odlično, ništa mi ne fali. Sa jednim bubregom živim, pa sasvim normalno - rekao je Bora nedavno ni ne sluteći da će ga zadesiti novi zdravstveni problem.

Autor: Pink.rs

#Bora Drljača

'