AKTUELNO

Na vrhuncu sportske karijere morao da se povuče.

Novinari portala Pink.rs ove nedelje kontaktirali su Jocu, oca Mlađana Jovanovića, koji je istakao da redovno prati dešavanja u rijaliti programu "Zadruga 3" koji obara sve rekorde gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

U javnosti je poznato da je Mlađan bivši fudbaler. Ovim sportom bavio se dugo, a onda je usledila operacija noge, zbog čega je morao da se odrekne svoje najveće ljubavi. Danas je Jovanović profesionalni trener i vlasnik jednog ugostiteljskog objekta, a za portal Pink.rs, Mlađanov otac odlučio je da progovori o bolnom periodu kroz koji je prošao ovaj zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se bavio fudbalom desilo se to što se desilo i jedva su mu spasili nogu. To je bilo katastrofa. On meni tada kaže: "Tata, kako? Trenirao sam, igrao sam utakmice i da ja nemam sreće u sportu, da mi jedva spasu nogu". To kada se desilo na Banjici, to je bilo strašno! Jedva su ga spasili! Strašan je bio taj period. I ja sam nekada igrao profesionalno fudbal. Kada je sve to trebao da kruniše, tu svoju karijeru, to se desilo. Katastrofa! On je izuzetno to teško podneo, ja nemam reči, ali je ostao jako veseo i pošten do srži i nakon toga - govorio Mlađanov otac Joca.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo od Joce želeli da čujemo i kako on komentariše Ninu Babić, sa kojom njegov sin ima veoma blizak odnos pred kamerama rijaliti programa "Zadruga 3".

Mlađa ne može da se opusti zato što je njega možda i sramota da pred kamerama pruži onu ljubav koju obično pruža curama. On je napolju poznat kao švaler. Mada, on ako je sa jednom devojkom, neće da leti sa cveta na cvet. Jako je odan, skroman, izuzetno je pošten, nije kvaran - govori Joca Jovanović.

Autor: D. T. / S. K.

#Mlađan Jovanović

'