AKTUELNO

Mnogo aktuelnih tema i ekskluzivnih otkrića u ovonedeljnom izdanju omiljene vikend emisije!

Tijana Prica i Ognjen Nestorović zakazuju vernim gledaocima TV Pink još jedno druženje u “Premijera – Vikend specijalu” u nedelju tačno u 14 časova, a spremili su novu dozu aktuelnih vesti iz života poznatih i slavnih.

Foto: Promo

Ovonedeljni gost u studiju biće popularni pevač Aco Pejović, koji je zahvaljujući svojim kvalitetnim pesmama i glasu osvojio publiku u zemlji i regionu. Međutim, kao što se dešava i svetskim zvezdama, i Aco je doživeo neprijatnost na društvenim mrežama. Naime, prethodnih dana, glavna tema u medijima bila je to da se neko lažno predstavljao na društvenim mrežama kao poznati pevač i tako iznudio 10.000 evra. O tome kako se izborio sa ovim problemom i zbog čega je odlučio da se obrati policiji za pomoć, ali i o bogatoj karijeri I budućim planovima, Aco će, uz popodnevnu kafu, govoriti uživo kod Tijane i Ognjena u studiju.

Foto: Pink.rs

Ana Bekuta može se pohvaliti višedecenisjkom karijerom, bez ijedne mrlje. Zbog toga je ekipa “Premijera – Vikend specijala” odlučila da istraži sve o životu velike zvezde. Nemanja Vujičić se uputio u Priboj, kako bi saznao sve detalje o Aninom detinjstvu, životu i muzičkim počecima. Sve ono što niste znali o Ani Bekuti, saznaćete upravo u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Kamera emisije “Premijera – Vikend specijal” bila je tu da za vas isprati sve događaje i aktuelne priče koje su obeležila nedelju za nama. Očekuje vas izveštaj sa nastupa Emine Jahović u Beogradu, proslave 51. Rođendana Ace Lukasa, ali i sa koncerta “Parnog valjka” u beogradskoj “Štark” arena i koncerta makedonske zvezde Kaliopi u “Kombank dvorani”.

Foto: Pink.rs/D. Božović

Proslava 14. rođendana magazina “Story” okupila je velike domaće i regionalne zvezde u jednom prestoničkom hotelu, te je sa pravom u rubrici “Utisak nedelje”. Šta se dešavalo iza kulisa proslave rođendana, ko je sa kim došao i kako su se zvezde obukle, videćete upravo u “Premijera – Vikend specijalu”.

Osvrnućemo se na prethodnu nedelju i kada je reč o modi – održan je 33. Fashion Selection, koji je okupio najznačajnije dizajnere. Upravo je jedna od revija spojila najpoznatiji ljubavni trougao u zemlji – Kristinu Kiju Kockar, Slobu Radanovića i Lunu Đogani – a ceo izveštaj možete pogledati u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima.

Foto: Pink.rs

Jedna od najpoznatijih folk pevačica Dragana Mirković posetila je Beograd u nedelji za nama, a kako se prevodila i zbog čega je došla – otkriva upravo “Premijera – Vikend specijal”.

U okviru rubrike “VIP vožnja” na auto-putu našao se na prvi pogled nespojiv dvojac – folk pevač Dragan Kojić Keba i voditeljka Pinkovog “Nacionalnog dnevnika” Nina Radulović. Kako su se njih dvoje snašli u vožnji i na kakva su sve pitanja odgovarali, gledaćete ove nedelje!

Spremite sve za vikend, udobno se smestite i u nedelju 10. novembra tačno u 14 časova budite uz kanal TV Pink i najgledaniju emisiju o poznatima “Premijera – Vikend specijal”.

Autor: Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

'