AKTUELNO

Danima su bili tema broj jedan u svim domaćim medijima.

Pre nekog vremena je kao bomba odjeknula vest da je fitnes instruktorka Marija Savić Srećković prevarila svog supruga, glumca, Aleksandra Srećkovića Kuburu, sa mnogo starijim muškarcem, a fotografije na kojima je Marija izuzetno prisna sa misterioznim gospodinom su zapalile medije.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje se ovim povodom do sada nisu oglašavali, a ono što je poznato jeste da se nisu ni razveli. Marija se sada prvi put posle ovog velikog skandala pojavila u javnosti i to u emisiji Sanje Marinković - Magazin In.

Sanjini gosti pored fitnes instruktorke bili su Nataša Bekvalac, Neda Ukraden, Suzana Perić, Nebojša Stefanović i Ognjen Amidžić, a voditeljka je pitala svoje goste da li se po Marijinom izgledu i izrazu lica može zaključiti da ima nekih privatnih problema.

Deluje da ima. Ko nema problema - rekla je Neda.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako lepo izgleda, a žena kada lepo izgleda uglavnom ima mnogo problema - konstatovala je Nataša.
Da li je stvarno morao da se desi taj takozvani skandal, da me zoveš u emisiju posle sedam godina? Što se probelema tiče, Nedo, potpuno se slažem, oni uvek postoje, to su faze u životu, u svim segmentima života, u poslu, u partnerskim odnosima, u braku... Kažu da kako zračiš tako privlačiš. Ja sam sportista, sve probleme rešavam sportski, i kada padneš, i kada primiš udarac sa strane, rešenje je vežba, sve probleme rešavate tako - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Magazin In

'