AKTUELNO

Banetu nisu prijale reči koje mu je majka uputila.

Drvo mudrosti je pozvalo Baneta Čolaka kako bi ga obavestilo da će ove noći imati priliku da porazgovara sa svojom majkom Jasminom kako bi saznao da li ona odobrava njegove postupke i rasprave koje je imao sa svojim cimerima.

Jasmina je odmah poručila Banetu da treba da raskine sa Erminom Pašović, jer ona manipuliše njegovim emocijama i da zapravo gaji osećanja prema Gagiju Đoganiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Sine, volela bih da ovaj poziv obavimo sami. Matora samo može da ostane. Neka svi odu od govornice. Ponosna sam bila na tebe do pre 15 dana. Ovo je blam. Ponavljam, izmanipulisani su tvoji prijatelji, između ostalog i Ljuba. Nije ušla zbog tebe, ušla je zbog drugog čoveka. Ušla je zbog svega drugog samo ne zbog tebe. Ušla je radi sopstvene promocije. Molim te kao Boga, nemoj da napraviš istu grešku. Pola stvari ti je prećutala, nije ti rekla. Molim te sine, prekidaj ovu priču. Skini taj prsten. Izmanipulisan si kao i ja. Nisi svestan, ne znaš ono što ja znam. Molim te kao Boga. Ona priča kako je super sa Jasminom, ali ti nije rekla kada ja nisam pričala sa njom. Sve što je bilo od pića i klope za tvoj rođendan, to sam ja poslala od novca koji si mi ti ostavio. Matora ti je dobar drug. Ti misliš njenom (Ermininom) glavom. Ona manipuliše tobom. Skini tu burmu sa ruke - pričala je besno Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, razgovaraću sa njom. Majka, ti ne znaš kako se odvijaju stvari ovde - pričao je Čolak.
Između nje i Gagija ima nekih emocija, to se vidi iz aviona, a ona tebi priča da nema. Mesec i po dana si bio fantastičan. Tvoja priča sa Ivanom Krunić je bila fantastična. Matora ti je dobar prijatelj. Dobri su i Sani i Natalija. Osušila su mi se usta od stresa. Preselili smo se u novi stan. Ona (Ermina) me je izveštvala o svemu jer nismo imali ni televiziju ni internet. Ne dozvoli da te obrlati. Ona je ušla zbog Gagija. Mnogo je laži iznela. Manipuliše celim stolom. Bane, ponavlja se prošla sezona. Gagi je ispao fer u ovoj situaciji - nastavljala je Jasmina, ali je Čolak odbijao da prizna istinu.
Ja sam osećao gružu savest jer je ona sve ostavila zbog mene. Obećavam ti da se neće ponoviti scena iz prošle sezone. Ne mogu da ti obećam da ću staviti tačku na vezu sa njom - rekao je Bane.

Foto: Pink.rs

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

'