AKTUELNO

Kulićeva ridala u suzama zbog svađe sa Janjušem.

Miljana Kulić i Marko Janjušević Janjuš su tokom noći ušli u žestok verbalni konflikt i to zbog negativnog komentara koji je Miljana uputila na račun košarkaševe ćerke.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se smanjila tenzija, Miljana je pozvala Janjuša kako bi mu se izvinila i istakla da nije imala nameru da uvredi njegovu ćerku.

Kada sam ti rekla neka ti p*puši ona koja dolazi za dva dana, mislila sam na ženu, jer znam da ćerka ne može sama da ti dođe. Do sada sam plakala i izvinjavala se majci. Ja znam da si ti to pomislio. Isprao mi je mozak, ja se ne družim sa ljudima. Ja sam njega polila vodom, on se meni uneo u lice i pričao mi kako je inteligentan. Ja odem i polijem mu garderobu vodom. Postala sam negativna - pričala je Miljana jecajući.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako vam ne ide, raskinite. Postala si negativna i bezobrazna. Dovodiš me do ludila, ja ne želim da psujem - rekao je nervozno Janjuš.
Mama, mnogo mi je krivo. Isplala sam najgora. Mama, kunem se u tebe, da sam na ženu mislila. Žena će da mu dovede dete. Janjuše, hoćemo li pričati kao nekada? Oprosti mi, molim te - pričala je plačljivim glasom Kulićeva.
Videćemo kada prođe rođendan. Ja ću ti oprostiti, ja sam takav. Samo te molim da se ovakve stvari ne ponavljaju - rekao joj je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Marko Janjušević Janjuš

#Miljana Kulić

'