AKTUELNO

Nikolin drug je otkrio tužnu životnu priču ovog zadrugara.

Nikola Orozović, jedan od učesnika rijaliti programa "Zadruga 3" otkrio je svojim cimerima da je imao tešku životnu priču koja mu često unosi nemir. Tokom prethodnih dana Nikola je otkrio zadrugarima samo deo svoje porodične drame.

Naime, Nikola je priznao da su njegovi porodični problemi i dug od 10.000 evra razlozi zbog kojih je ušao u rijaliti. Povodom ovoga kontaktirali smo njegovog druga iz detinjstva, Nemanju, koji je upoznat sa nedaćama koje su zadesile Orozovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola ima probleme kakve ima 90% porodica, nije nešto što on ne može da izdrži. To na svakoga ostavlja različiti uticaj. Ja mislim da je ono što se njemu desilo pozitivno delovalo na njega. On se promenio, radio je na sebi. Njegovi roditelji su se razveli. Tačan razlog razvoda ne znam. Njegovi roditelji su odlučili da ne žive zajedno. On je odlučio da gradi svoj život i da ne živi sa njima, preselio se u Beograd. Nikola sada živi sa ocem u stanu, dok je njegova majka u Aranđelovcu. On se brine o svom ocu. Njegov otac je krenuo da pije zbog svega toga što im se desilo u porodici. Na odmoru je sada imao nekih problema sa svojim ocem. Njegov otac je uspeo da prevaziđe taj problem na određeno vreme, ali je ponovo počeo da pije. Verovatno je išao na lečenje, ali se to ponovo vratilo. Orozović je kao mlađi želeo da privuče pažnju svakoga, voleo je da bude u centru pažnje. Neki su ga ponižavali zbog toga. Sada je drugačije, sada ima respekt kod svih u društvu. Tako da u tom smislu mislim da ga je ova situacija sa ocem ojačala i pozitivno uticala na njega - rekao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako nam je Nikolin drug rekao da Orozović živi sa ocem, upitali smo ga da li je u korektnim odnosima sa majkom, kao i to da li je imao krizu kada ne može da urazumi oca da prestane da pije.

On i njegova majka imaju korektan odnos. Bilo je i nekog neslaganja, ali to je normalno. Nije imao psihičke krize, ali sigurno da jeste imao neprijatne situacije sa ocem. Nekoliko puta je pokušavao da priča sa ocem, ali kako je on bio pod dejstvom alkohola, on nije reagovao na njegove reči, tada je bilo neprijatnih situacija - rekao je u intervjuu Nikolin drug, Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D. B.

#Nikola Orozović

'