AKTUELNO

Iako ne deluje tako, ova dva voditelja i privatno imaju "dodirnih tačaka".

Ko bi rekao da voditelj Pinkovih zvezda Milan Kalinić i voditeljka "Zvezdica" Marijana Mićić imaju nešto zajedničko i na privatnom planu? Malo ko ili niko. Ali, utisak itekako ume da prevari, a dodirna tačka ova dva voditelja je strast prema treninzima. Nijedno od njih dvoje vreme u teretani ne preskače ni "kad padaju sekire".

Milan Kalinić je poznat po tome što za svoje telo nalazi vreme i kad radi punom parom i trči sa snimanja jedne emisije na drugu. I voditeljka Pinkovih zvezdica je ista. Ne samo da vreme za fizičku aktivnost nalazi i kad je najviše zauzeta, nego je ni debeli minus, po kojem iz kuće izlaze samo oni koji moraju, nije sprečio da ode u teretanu.

- Kad čujem "treniraću posle praznika" bljucnem. Ne, ne, nema stajanja - napisala je Marijana Mićić ispod fotografije koju je postavila na svoj profil na instagramu.

Doduše, prilično ju je teško prepoznati na fotografiji, jer je obučena, u najmanju ruku, kao da ide na Severni pol.

Sudeći po onome što piše u komentarima, Marijana je imala i dodatnu motivaciju za ovaj odlazak u teretanu. Savest. Ovo je, u komentarima, otkrila njena kolefginica Marija Kilibarda. S njom, i još nekoliko ljudi, Marijana je prethodnog dana otišla na ručak. Šest sati kasnije, društvo je i dalje bilo za istim stolom. Između odlaska kući i kalorične večere odlučili su se, reklo bi se, za ovo drugo po principu kad je bal, nek je i maskembal.

Nije ni čudo što je voditejka "Zvezdica" morala to malo praznično opuštanje da "plati" odlaskom u teretanu po snegu i ledu.

'