AKTUELNO

Zavirite u dom popularnog učesnika "Zadruge"!

Bivši maneken i tatu majstor Filip Đukić pomutio je razum mnogim devojkama u Beloj kući, koje nisu ostale imune na njegov šarm, ali i lepotu. U "Zadrugu" se po drugi put uselio 6. septembra ove godine, kada je spakovao kofere i otišao iz svog stana u Beogradu, u koji je zavirila ekipa našeg portala.

Na samom početku, pažnju su nam privukla ulazna vrata Filipove momačke sobe, koja su sva u posterima i nalepnicama. Sličan prizor nas je zatekao i kada smo otvorili vrata.

Foto: Pink.rs

Tamni, crni zidovi Filipove sobe prepuni su šarenih crteža i isečaka iz stripova i omiljenih junaka zadrugara, koji je uramljene slike postavio iznad svog radnog stola. Naravno, tu su i Filipovi aksesoari po kojima je prepoznatljiv - šarene kape, kačketi, rančevi...

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Za posebnu atmosferu u Filipovoj sobi zaslužne su brojne lampe kojih ima na sve strane, a najviše na radnom stolu i oko kreveta.

Foto: Pink.rs

Jedan deo sobe zadrugar je pretvorio u tatu studio gde ima sve što mu je neophodno da na telima svojih klijenata pokaže talenat i kreativnost - tu su higijenska sredstva, oprema za rad, odgovarajući ležaj i posebna, profesionalna lampa.

Dnevna soba umnogome se razlikuje od Filipove spavaće - centralno mesto zauzuma polica za TV iza koje se nalaze brojne uspomene porodice Đukić, knjige i spomenari, dok su svi zidovi ukrašeni slikama.

Foto: Pink.rs

Za razliku od Filipove sobe, dnevni borakvak je svetao i okrečen u belo.

Foto: Pink.rs

Takođe, centralno mesto u jednom od hodnika doma Đukića zauzimaju porodične fotografije Filipa i njegovog brata Nikole.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Zidovi kuhinje su, poput onih u dnevnom boravku, okrečeni u belo, dok jarko crveni kuhinjski elementi daju poseban kontrast. U kuhinji se nalaze čak dva frižidera, koji su prepuni magneta s brojnih putovanja.

U kupatilu su, takođe, dominantni svetli tonovi.

Foto: Pink.rs

Autor: D. T.

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

'