AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Paparaco lov".

Vaša doza estradnih skandala i tračeva očekuje vas ove srede u 22 časa u novoj epizodi “Paparaco lova”, emisije od koje strahuju svi poznati. Kroz aktuelne priče i ekskluzivne snimke će vas i ove nedelje voditi dobro poznato Pinkovo lice, Ana Pendić Radoš.

Pobednica druge sezone “Zadruge”, Luna Đogani, odlučila je da nakon dve godine u rijalitiju počne da radi na sebi. Osim što je započela pevačku karijeru, Luna je rešila da se vrati i na beogradske ulice. Naime, ona je ponovo sela za volan, ali je kamera zabeležila i da je počela da krši propise. Pored trendinga na Jutjubu, izgleda da će se Lunino ime naći i na listi bahatih vozača u emisiji “Paparaco lov”.

Foto: Pink.rs/I. Radulović

Andreana Čekić imala je turbulentnu godinu – prvo se razvela, zatim je ušla u vezu sa oženjenim Markom Miloševićem, verila se, da bi potom javnost uzdrmala vest o njihovom raskidu. Naime, kako su mediji pisali, Marko je napravio neprijatnu scenu pred jedan Andreanin nastup, zbog čega je ona rešila da raskine veridbu. Međutim, ljutnja je nije dugo držala, te je odlučila da Marku da još jednu šansu. Ekipa “Paparaco lova” uhvatila ih je na beogradskom aerodromu, a šta su tada zabeležili, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedno pomirenje obeležilo je nedelju za nama – Ana Sević ponovo je u vezi sa Danijelom Nedeljkovićem. Iako su bili u skladnoj vezi nakon njenog razvoda sa Darkom Lazićem, mediji su navodili da je razlog raskida Danijelova nespremnost da oženi Anu. Ipak, ako je suditi po najnovijim snimcima naših najpoznatijih paparaca, Ana i Danijel su rešili sve nesuglasice i ponovo uživaju u ljubavi.

Foto: E-Stock

S obzirom na to da se bliži svadba Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića, koju mediji uveliko nazivaju svadbom decenije, ekipa “Paparaco lova” pratila je pripreme porodice Ražnatović. Bogdana, koja je u drugom mesecu trudnoće, i Veljko venčaće se 24. Novembra – crkveno venčanje obaviće se u Hramu Svetog Save, dok će građansko venčanje i veselje biti upriličeno u jednom luksuznom beogradskom hotelu. Svi detalji priprema Bogdaninog i Veljkovog venčanja očekuju vas u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: Pink.rs

Prošlu nedelju obeležio je i početak suđenja Zoranu Marjanoviću, koji je optužen za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović. Kako se Zoran ponašao nakon izlaska iz sudnice i kako je dočekan kod kuće, saznaćete u emisiji “Paparaco lov”.

Foto: TV Pink Printscreen

Da zvezde ne vole kada ih naši najbolji paparaci uhvate u situacijama koje ne bi želeli da pokažu javnosti, dokaz je pobednica prve sezone “Zadruge” i pevačica, Kristina Kija Kockar. Nakon što joj je dečko pobegao zbog “Paparaco lov” ekipe, Kija je pokazala poprilično prostačko ponašanje, a snimke ćete videti već sutra uveče.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga zato ne propustite novu epizodu “Paparaco lova” u sredu 13. novembra u 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Ana Sević

#Andreana Čekić

#Bogdana Rodić

#Kristina Kija Kockar

#Luna Đogani

#Paparazzo Lov

#Televizija Pink

#Veljko Ražnatović

#Zoran Marjanović

#emisija

#voditeljka

'