AKTUELNO

Pobednica druge "Zadruge" sve manje vremena provodi s dečkom kog je zavolela tokom rijalitija.

Pevačica Luna Đogani juče je obradovala fanove spotom za novi singl "U ljubavi luda", koji je naišao na pozitivne kritike. Iako sve ide po planu, Luni su zasmetali pojedini natpisi u vezi s njenim novim spotom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mene malo nervira kada non stop komentarišu moj seksepil, kao da se samo to jedino vidi na meni! Samo se komentarišu moje grudi i moj seksepil, ništa drugo - negodovala je Luna, koja je potom dodala:

- Sad kad je izašao spot, pisali su "Luna istakla grudi u prvi plan"... Ne znam stvarno gde mi se vide grudi, imam košulju dovde! Ja nisam ni uradila grudi da bi se toliko komentarisale, kao da sam ja jedina osoba na svetu koja je uradila grudi, tako ispada.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkako se završila druga sezona "Zadruge", Luna vredno radi i nastupa, a tokom svojih gostovanja susreće se s različitim ljudima kojima još uvek pokušava da se prilagodi.

- Iskreno, najviše mi daju energiju moje igračice, zato što publika ume malo da bude čudna, zavisi gde si, ume da bude onako... Malo zahtevna, ne odgovara im nijedna pesma... Ne znam, još uvek sam nova u tome.

Do skoro se nije pojavljivala u javnosti bez svog dečka Marka Miljkovića, a sada se sve ređe mogu videti zajedno.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Nema vremena za Marka, nema... Mislim, ima, ali mnogo manje nego ranije. Sad se viđamo kad možemo - priznala je Luna u "Premijeri".

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga

'