AKTUELNO

U prilog ovim tvrdnjama ide i to da par već dugo na Instagramu ne objavljuje zajedničke fotografije iako su to pre često činili.

Kako prenose domaći mediji, glumačka zvezda Miloš Biković i njegova osam godina mlađa devojka, manekenka Barbara Tatalović, stavili su tačku na svoju vezu. 

Naime, daljina je učinila svoje, jer oboje rade van granica naše zemlje i često putuju. Par se rastao bez skandala i ružnih reči.

– Miloš je sve češće boravio u Rusiji gde većinu godine snima filmove i serije, dok Barbara putuje po Evropi kad god je angažovana za neku reklamu. Većinu vremena su bili daleko jedno od drugog, a Barbara nije mogla da ga prati na putovanjima. Zato su često ulazili u konflikte i svađe i to više nije vodilo ničemu, pa je Miloš odlučio da raskinu i da svako nastavi svojim putem – ispričao je Milošev prijatelj.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

U prilog ovim tvrdnjama ide i to da par već dugo na Instagramu ne objavljuje zajedničke fotografije iako su to pre često činili. Ni Miloš ni Barbara još se nisu oglasili na ovu temu.

Autor: Pink.rs

#Aco Pejović

'