AKTUELNO

Ako je verovati nagađanjima i fotografijama koje im idu u prilog, Helena Topalović se ponovo podvrgla intervenciji zahvaljujući kojoj izgleda potpuno drugačije.

Helena Topalović, ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka, veliku pažnju posvećuje svom fizičkom izgledu u koji mnogo ulaže. Ona se uvek trudi da bude adekvatno šminka i sa top frizurom, što u velikoj meri pospešuju njen izgled. Ipak, šuška se da je ova mlada devojka već nekoliko puta odlazila kod plastičnog hirurga gde je poradila na svom izgledu.

Foto: Instagram

Evidentno je da su njene usne sada dosta veće nego što su bile ranije, kao i grudi, iako Helena nikada do sada nije želela da potvrdi da se podvrgla estetskim zahvatima. Ipak, izgleda da su joj se odlasci kod plastičnih hirurga osladili, pa je nedavno rešila da poveća svoje jagodice, a rezultatom intervencije pohvalila se na Instagramu.

Foto: Instagram

Na poslednjoj fotografiji koju je objavila jasno se vidi da su joj jagodice izraženije nego što su ranije bile, pa su mnogi tvrdili da je u njih ubrizgala hijaluronsku kiselinu. Koliko je Helena drugačije izgledala prošlog leta uverite se sami.

Foto: Instagram

Autor: D. Tanasijević

#Helena Topalović

#Milan Topalović Topalko

#Plastične operacije

#pevač

'