AKTUELNO

Banetovoj majci Jasmini se ovo neće dopasti.

Devojka Baneta Čolaka, Ermina Pašović, zaintrigirala je svojim ulaskom u Belu kuću, kako takmičare, tako i široku javnost koja svakodnevno prati dešavanja u najgledanijem rijalitiju u regionu. Osim zbog odnosa sa Banetom, za koji mnogi zadrugari sumnjaju da je dogovor, kao i nerazjašnjenog odnosa sa Gagijem Đoganijem, Ermina izaziva pažnju javnosti i zbog mnogih konekcija koje ima sa bivšim i sadašnjim učesnicima "Zadruge".

Foto: Pink.rs/D. Božović

Jedna od njih je i Ljuba Pantović, koja je kao jedna od najboljih Banetovih prijateljica iz rijalitija bila u kontaktu sa Pašovićevom pre njegog ulaska. Međutim, i Ljuba deli mišljenje sa većinom zadrugara da je Ermina neiskrena. Pantovićeva se već oglašavala za portal Pink.rs vezano za odnos sa Erminom, a vest o tome možete pročitati u nastavku.

Foto: Instagram.com/ifbb_pro_ljuba_pantovic

Nakon prozivke na Ljubinom storiju na popularnoj društvenoj mreži Instagram, ponovo smo stupili u kontakt sa bivšom zadrugarkom, koja nam je poslala materijal o kome je pisala. Naime, u glasnovoj poruci koju je Ermina snimila Ljubi tokom razgovora, Pašovićeva je istakla da ne bi ušla u "Zadrugu 3" zbog Baneta, jer bi tako pregazila svoj ponos, kao i da ju je Čolakova majka Jasmina ubeđivala da uđe,

Znaš kako se celi dan osećam. Danas me Jasmina celi dan zove, teši, ženi loše, nije joj dobro. Ubeđuje me da uđem, svi me ubeđuju da uđem, ali nema šanse. Ne bih ja pogazila svoj ponos radi Čolaka, da s*re zlato, ne pada mi na pamet. Dovoljno je sam sebe ukanalio celom situacijom. Ja ne želim da budem žrtva, žrtva nikad nisam bila. Sledeće, ja neću ući da se borim za jednog Baneta Čolaka. Ili ja da dokazujem nekome moju priču, mene je sramota njegove sramote - govorila je Ermina Ljubi.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Jasmina je u razgovoru sa Banetom istakla da je Ermina u "Zadrugu 3" ušla zbog Gagija, a ne zbog njega, kao i da ga je izmanipulisala, kao i da želi da on prekine vezu sa Pašovićevom. Kako će Banetova majka odreagovati kada bude saznala šta je Ermina govorila pre ulaska, ostaje da vidimo. Pantovićeva je istakla da ima još zanimljivih razgovora, koje će uskoro otkriti.

Foto: Pink.rs/D. Božović

Ermininu glasovnu poruku možete poslušati u prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. Popović

#Ermina Pašović

#Ljuba Pantović

'