AKTUELNO

Pevačica je priznala zbog čega su je pogodile Tomovićeve reči i sukob sa Gagijem.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 3", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Kada si delio budžete, ti si rekao da nas ne voliš, da nas ne podnosiš. Zašto ne podnosiš mene i moju suprugu. Je l' to zbog Gagija, imali ste konflikt? Koji su razlozi svega toga što si rekao - upitao je Sani Ibraimov Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da se vidi da se mi ne podnosimo. Ja vas ne podnosim, a i u vašim očima, vidim da vi mene ne podnosite. Ja vas ne podnosim onog trenutka kada si upitao Marka Đedovića da li će osuditi potencijalno nasilje koje može da se desi. Ne može jedan Sani da bude pametniji od mene, ti nisi p*zda, ti imaš herca. Ti si čekao da ja napravim grešku i onda si to komentarisao. Ja ovoga puta neću napraviti grešku da bi se ti sladio. Ne želim da produbljujem ovu temu, ne znam zašto to potencirate - pričao je Tomović, a povodom ovoga se oglasila i Natalija Ibraimov.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Nataliju su uvredile Tomovićeve reči, te nije mogla da se suzdrži i ne prizna zadrugarima da je ona preživela maltretiranje.

Ja moram da te demantujem, ja nemam razloga da te demantujem. To što ti imaš problem sa njim, ja sam to osudila. Mene je to povredilo onaj dan kada si to rekao. Ja nisam rekla da si ti ženomrzac. Ne volim da neko ima to mišljenje o meni i komentariše me u negativnom odnosu. Ja sam rekla da je to sa tobom i Gagijem strašno, vi ne znate kakvih ja imam problema. Ja sam maltretirana ceo život. Ja tako reagujem na sve, jer sam ja žrtva nasilja - rekla je Natalija i zaplakala se.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D. B.

#Natalija Ibraimov

#Vladimir Tomović

'